Nieuwsflits

Verhalenlab: Een dynamisch, persoonlijk onderzoek naar eenzaamheid - 20 mei 2021

Wat u kunt verwachten:
In een mix van persoonlijke verhalen over eenzaamheid, (kunstzinnige) verbeeldingen en theoretische reflecties onderzoekt u samen met begeleider Andries Baart de betekenissen van eenzaamheid. De persoonlijke ervaring met eenzaamheid staat centraal. Bewust wordt er gekozen voor een breed repertoire om ze presenteren: in taal, in beeldende kunst, in muziek, in foto’s of video’s. Gezamenlijk worden deze ervaringen uitgediept en verrijkt. Zo krijgt u een breder perspectief aangereikt waarmee uw eigen ervaringen wellicht in een ander daglicht komen te staan.
Deelnemers worden bij inschrijving uitgenodigd om zelf een verhaal of ervaring in te brengen. Enkele van deze persoonlijke verhalen worden geselecteerd en vooraf verder met u uitgewerkt. Deze geselecteerde verhalen vormen de rode draad van de bijeenkomst.
Ter bevordering van een sfeer van bezinning vindt het verhalenlab plaats in de avond.

Voor wie interessant:
Verlangen naar verdieping en persoonlijke inspiratie. Het lab biedt een multimediale plek van ontmoeting, experiment en bezinning. Iedereen die er belang in stelt om het thema eenzaamheid op een onderzoekende manier tegemoet te treden is welkom.

Praktische informatie:

  • Datum: donderdag 20 mei 2021
  • Tijd: 19.00-21.30 uur
  • Prijs: €150,-
  • De bijeenkomst vindt online plaats.

Direct aanmelden via het inschrijfformulier 'Vervolgaanbod 'Eenzaamheid, wat doen we ermee?'

Deelnemers ontvangen na inschrijving een korte vragenlijst waarmee ze hun mogelijke inbreng kunnen typeren. Op basis van deze lijsten vragen we enkelen hun presentatie voor te bereiden en samen met ons verder uit te werken.