Nieuwsflits

Wilt u contact opnemen met Stichting Presentie dan kan dat op verschillende manieren:

Voor vragen met betrekking tot aanvragen projecten/opdrachten kunt u contact opnemen met mw. Marjanneke Ouwerkerk (directeur Stichting Presentie). Zij is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)6 - 539 64 388 of per email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Edith de Vries (officemanager Stichting Presentie) via +31 (0)6 - 300 67 607 of stuur uw vraag per e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Post- en bezoekadres (alleen op afspraak): De Pionier, ruimte 2.03A, Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht

Routebeschrijving De Pionier

Het IBANnummer is NL96 RABO 0104 4971 06 ten name van Stichting Presentie te Utrecht. Voor internationale betalingen heeft u ook het BIC-nummer nodig: RABONL2U.
Het BTW nummer van Stichting Presentie is NL813823638B01.
Stichting Presentie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30199578.
Ondervindt u problemen bij het bezichtigen of het gebruik van de website dan kunt u contact opnemen met het Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Colofon
De site http://www.presentie.nl/ is ingericht ten behoeve van een breed forum van mensen die geïnteresseerd zijn in en/of werkzaam zijn volgens de inzichten van de presentiebenadering, zoals beschreven in de studie Een theorie van de presentie van Andries Baart.


Eindredactie van de website: Marjanneke Ouwerkerk
Webontwerp: Badslipper media
Vormgeving: Criterium

 
Contact formulier

Als u vragen heeft kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Van:
E-mail:

Aan:
Maak een keuze.
Onderwerp:
Bericht:
Captcha image
Controletekst