Nieuwsflits

Presentie in coronatijd, tijd voor bezinning? Meld je aan voor (gratis) reflectiesessie Stichting Presentie: 16 of 21 april

Deze tijd vraagt veel van ons allemaal. Voor de één zit dat vooral in de persoonlijke levenssfeer, de ander gaat bijna kopje onder de hectiek van zorg voor ernstig zieke mensen, of probeert in de ‘nieuwe 1,5 meter samenleving’ toch dichtbij te blijven en het goede te doen.

Veel aandacht gaat naar het managen van crisiszorg en hands-on handelen. Dat is logisch. Maar inmiddels groeit ook de behoefte (en het verlangen?) om ook nu, of juist nu, af en toe even pas op de plaats te maken. Om ruimte te maken voor bezinning in een tijd waarin we vooral tot doen gedreven worden.

Vanuit Stichting Presentie zijn we beperkt in wat we nu kunnen doen voor al die mensen die hun weg zoeken in deze nieuwe realiteit. We willen niemand voor de voeten lopen, maar… wat we wél kunnen, is een plek bieden om even tot rust en tot reflectie te komen.

Daarom nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan onze gratis reflectiesessies. Meld je aan, voel je vrij een kwestie in te brengen en we gaan uitproberen of en hoe dit werkt.

De reflectiesessies worden geleid door één van onze stafleden. Er kunnen maximaal zes personen deelnemen per keer.

Er staan voorlopig twee reflectiesessies gepland:

  • Donderdag 16 april van 10.30-12.00 uur onder leiding van Jan den Bakker
  • Dinsdag 21 april van 19.30-20.30 uur onder leiding van Petra Schaftenaar

Meld u aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. onder vermelding van uw naam, de organisatie waar u werkt en de sessie waarvoor u zich aanmeldt. Wij sturen u dan een link toe waarmee u kunt deelnemen aan de online sessie.