Nieuwsflits

Oproep donateurs: steun de Stichting Presentie

De Stichting Presentie ontvangt geen structurele subsidie. Maar we willen zo veel... Studiemiddagen, intervisie, Nieuwsflitsen, het verzorgen van spreekbeurten, het uitbrengen van publicaties, informatie beschikbaar stellen, promotieactiviteiten, enzovoort, enzovoort. Om aan de toenemende vraag naar presentieondersteunende activiteiten tegemoet te kunnen komen, hebben wij dringend behoefte aan financiële middelen. Daarom nodigen wij u graag uit om de Stichting Presentie te steunen en u op te geven als donateur. Dat kan door overmaking van € 40,- of meer op rekeningnummer NL96 RABO 0104 4971 ten name van Stichting Presentie in Wijk bij Duurstede, onder vermelding van 'donateur' en uw gegevens.

Uiteraard hopen wij ook te mogen rekenen op een bijdrage van donateurs die zich al eerder aangemeld hebben, maar die dit jaar nog geen storting hebben gedaan.

Instellingen en organisaties die sympathiseren met de missie van de Stichting Presentie en het werk financieel willen steunen, worden uitgenodigd contact op te nemen met de directie via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.