NIEUWSBRIEF PRESENTIE MAART 2018

Klik hier om de nieuwsflits online te bekijken

             
zonnebloemnwsbr_logo
19/10/2019
 
 
 

masterclass presentie
door prof. dr. Andries Baart en dr. Guus Timmerman

Prof. dr. Andries Baart doet een stapje terug en geeft ruimte aan dr. Guus Timmerman. Beiden verzorgen de academische masterclass Presentie in samenwerking met LESI die voor de laatste keer in deze vorm wordt gegeven. Een unieke mogelijkheid om (nog een keer) de verdieping in te gaan en u te laten onderdompelen in de theorie van de Presentie mede gegeven door de grondlegger ervan. Meer informatie vindt u in de flyer.

Aankondiging ´Waarnemen een kunst´ - Sympósion Andries Baart

Sympósion 25 jaar Andries Baart en Presentie, 17 april 2018 van 13.00-17.00u. Voor meer informatie, klik hier.
 

‘Een verstandige professional is meer dan gehoorzaam’

Artikel: Andries Baart.
Wie presentie beoefent, begeeft zich in de leefwereld van cliënten, geeft zorg en hulp van dichtbij en sluit dus aan bij de ander. Soms is het dan lastig je te houden aan de regels van het vak. Presentiebeoefenaren wijken dan ook geregeld af. ‘Dan heb je iets uit te leggen en daar helpen we graag bij’, zegt Andries Baart.....      
Lees meer in Zorg+Welzijn van 27 februari 2018.
 

najaars introductiecursus presentie start 28 september 2018

Een 6-daagse introductiecursus in de presentietheorie.In deze cursus wordt, naast een algemene inleiding in de theorie, onder andere ingegaan op de exposure, leefwereldaansluiting, lijden, kritiek op de distantiëring en professionele praktijkvoering. Voor meer informatie en/of inschrijven klik hier.

nieuw bij stichting presentie

2015 epi2Mijn naam is Epi Mulder en ik woon in het centrum van Nederland. Ik ben sinds 15 januari 2018 als office manager werkzaam bij Presentie. Zijdelings ben ik de laatste 12 jaar door mijn werkzaamheden bij het LESI betrokken bij Stichting Presentie. Mijn nieuwe collega's zijn niet geheel nieuw voor mij en ik vind het dan ook uitermatie fijn met deze gedreven professionals te mogen samenwerken. Deze nieuwe omgeving geeft mij FoodForThoughts. Ik ben te bereiken op het e-mailadres secretariaat@presentie.nl.
 
 
 
             

Als u de Nieuwsflits niet meer wilt ontvangen kunt u via deze link afmelden

 

Powered by AcyMailing