Nieuwsflits

Meld u hier aan voor de Nieuwsflits van Stichting Presentie

Wilt u contact opnemen met Stichting Presentie dan kan dat op verschillende manieren:

Voor vragen met betrekking tot aanvragen projecten/opdrachten kunt u contact opnemen met mw. Marjanneke Ouwerkerk (directeur Stichting Presentie). Zij is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)6 - 539 64 388 of per email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Edith de Vries (officemanager Stichting Presentie) via +31 (0)6 - 300 67 607 of stuur uw vraag per e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Post- en bezoekadres (alleen op afspraak): De Pionier, ruimte 2.03A, Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht

Routebeschrijving De Pionier

Het IBANnummer is NL96 RABO 0104 4971 06 ten name van Stichting Presentie in Wijk bij Duurstede. Voor internationale betalingen heeft u ook het BIC-nummer nodig: RABONL2U.
Het BTW nummer van Stichting Presentie is NL813823638B01.
Stichting Presentie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 30199578.
Ondervindt u problemen bij het bezichtigen of het gebruik van de website dan kunt u contact opnemen met het Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Colofon
De site http://www.presentie.nl/ is ingericht ten behoeve van een breed forum van mensen die geïnteresseerd zijn in en/of werkzaam zijn volgens de inzichten van de presentiebenadering, zoals beschreven in de studie Een theorie van de presentie van Andries Baart.


Eindredactie van de website: Marjanneke Ouwerkerk
Webontwerp: Badslipper media
Vormgeving: Criterium

 
Contact formulier

Als u vragen heeft kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.

Van:
E-mail:

Aan:
Maak een keuze.
Onderwerp:
Bericht:
Stuur kopie naar eigen e-mail adres
Captcha image
Controletekst