Nieuwsflits

Meld u hier aan voor de Nieuwsflits van Stichting Presentie

altWelkom op de website van de Stichting Presentie

Wij zijn een organisatie die met kwalitatief hoogstaande en goed gefundeerde publicaties, cursussen, trainingen en projecten een actieve bijdrage levert aan de inbedding van presentie in zorg- en hulpverleningspraktijken. Op deze website vindt u achtergrondinformatie over de presentiebenadering en over de activiteiten van de Stichting Presentie.

Volg ons op twitter:

  • Regelmatig worden door de Stichting Presentie presentiecursussen en/of intervisiemogelijkheden geboden. Kijk bij Educatie voor het actuele aanbod en de inschrijfmogelijkheden.
  • Wilt u presentie introduceren in uw organisatie en wilt u zien hoe dat in andere organisaties reeds gebeurt? Bij Projecten vindt u meer informatie.
  • Laat uzelf informeren over presentie middels de vele publicaties op dit gebied. U vindt artikelen, verwijzingen en tips onder Informatie en onder Eigen publicaties. Vele downloads zijn beschikbaar.
  • Via de gratis digitale Nieuwsflits blijft u op de hoogte van recent nieuws en aankondigingen. Aanmelden kan via de button aan de linkerzijde.
  • De Stichting Presentie is voor haar activiteiten deels afhankelijk van subsidies en giften. Momenteel worden wij ondersteund door Skanfonds, door een solidariteitsbijdrage van de gezamenlijke religieuzen in Nederland via de commissie PIN en door andere fondsen. Steun ook het werk van de Stichting Presentie en word Donateur! De Stichting Presentie is een ANBI.
  • Wilt u reageren - heeft u vragen en/of opmerkingen - of heeft u een bijdrage voor de site? Maak dan gebruik van het contactformulier.