Nieuwsflits

Meld u hier aan voor de Nieuwsflits van Stichting Presentie

agenda

17 april 2018: Presentiecongres

Op dinsdagmiddag 17 april 2018 organiseert Stichting Presentie een sprankelend studieprogramma dat in het teken staat van het naar de achtergrond treden, vanwege pensionering, van Andries Baart, de geestelijk vader van de presentietheorie. We blikken terug en vooruit! Nadere informatie volgt, maar noteert u alvast de datum van deze bijzondere bijeenkomst.

 

2 november 2017: masterclass CEC

georganiseerd door Stichting Critical Ethics of Care (CEC) over neoliberalisme en wat dat betekent voor uw (zorg)praktijk. Lees meer over deze masterclass op de website van CEC of in de folder.

 

24 november 2017 Studieochtend Stichting Presentie

'Het professionele is politiek!'
Op verzoek van de Nico Adriaans Stichting (NAS) heeft Stichting Presentie onderzoek gedaan naar de leefwereld van mensen zonder verblijfsvergunning, 'mensen zoals jij en ik', die een beroep doen op de bed-bad-brood-regeling (BBB) in Rotterdam. Dit onderzoek met zijn politiek-ethische dimensie werpt een verhelderend licht op de politieke kant van allerlei andere complexe zorgpraktijken. We willen graag met u delen hoe onze opgediepte verhalen en kennis ook op uw eigen werk te betrekken zijn. De studieochtend is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in zorg en welzijn. Van vluchtelingenwerker tot verpleegkundige die hetzelfde vuur delen: zorg voor mensen in een kwetsbare positie. Lees meer over het programma en meld u aan via de link hieronder

Tijd: 9.30-13.00 uur (inloop vanaf 9:00 uur)
Locatie: Bartholomeus Gasthuis, Utrecht
Kosten: € 40,00 (Voor netwerkleden van Stichting Presentie geldt een korting van € 15,00 op de reguliere prijs).
Registratie en betaling: klik hier.

 

Algemene voorwaarden

Op de cursussen en studiebijeenkomsten die door de Stichting Presentie worden georganiseerd zijn de Algemene voorwaarden scholing en studiebijeenkomsten van toepassing.