Nieuwsflits

Meld u hier aan voor de Nieuwsflits van Stichting Presentie

agenda

21 januari 2019: themabijeenkomst i.s.m. Hogeschool Utrecht

De Hogeschool Utrecht en het Kenniscentrum Utrecht Sociaal (kUS) organiseren i.s.m. Stichting Presentie een themabijeenkomst rondom de publicatie ‘Verstandig duikelen’. Op maandag 21 januari 2019 van 13.00 tot 16.30 uur staat een inhoudelijk programma op de planning. Het onderzoek wordt toegelicht en de deelnemers in diverse gesprekstafels zullen met elkaar in gesprek gaan.

Voor aanmelden en verdere informatie: houd de website van kUS in de gaten of stuur bij interesse een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

21 november 2018: PRESENTIE IN PETIT FOURS - Een proeverij

Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen die nog weinig kennis hebben van presentie en er meer over willen weten. Voor organisaties die overwegen om vanuit presentie te gaan werken, biedt deze studieochtend een mogelijkheid om na te gaan of het wat voor hen is en of hun mensen ervoor voelen. Wellicht krijgen deelnemers door de geboden kleine ‘presentie-hapjes’ de smaak te pakken.

petit fours zonnebloem

Tijd: 9.30u – 13.00u
Locatie: de Torenzaal van het UcK, Domplein 4, 3512 JC Utrecht
Deelnameprijs: € 35,-
Direct aanmelden

Lees meer...
 

Introductiecursus najaar 2018

De introductiecursus najaar 2018 vindt plaats op de vrijdagen: 28 september, 12 oktober, 2 november, 16 november, 30 november, 14 december 2018, steeds van 10:00 tot 17:00 uur te Utrecht. Voor meer informatie en/of inschrijven kijk hier

 Algemene voorwaarden

Op de cursussen en studiebijeenkomsten die door de Stichting Presentie worden georganiseerd zijn de Algemene voorwaarden scholing en studiebijeenkomsten van toepassing.