Nieuwsflits

Meld u hier aan voor de Nieuwsflits van Stichting Presentie

agenda

17 april 2018: Waarnemen, een kunst!? Sympósion 25 jaar Andries Baart en Presentie

17 Jaar na het verschijnen van Een theorie van de presentie doet de geestelijk vader van de presentietheorie, prof. dr Andries Baart, een stapje terug. Dat betekent niet dat het presentiewerk klaar is, noch dat zijn presentiewerk klaar is. Het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd vormt wel een goede aanleiding om stil te staan bij wat bereikt is en vooruit te blikken naar de toekomst.Onder het motto ‘Waarnemen, een kunst!?’ verzorgen zorgethicus en critical friend prof. Frans Vosman, collega-hoogleraar prof. Jaco Hoffman uit Zuid-Afrika en de staf van Stichting Presentie op 17 april 2018 een sympósion, dat wordt afgesloten met een rede door Andries Baart zelf.
Meer informatie kunt u hier lezen.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 17 april 2018
Tijd: inhoudelijk programma met muzische omlijsting van 13.00 (inloop 12.30 uur) tot 17.00 uur met aansluitend een borrel
Locatie: Hotel Theater Figi, Het Rond 2, 3701 HS Zeist, Nederland
Kosten: €65,-

Aanmelding via https://stichtingpresentie.paydro.com/congres-presentie
Voor vragen over (aanmelding voor) het sympósion kunt u terecht bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
(Indien de prijs een beletsel vormt voor uw deelname aan deze studiebijeenkomst, dan is er een beperkte voorziening voor gereduceerde toegang beschikbaar. Neem daartoe contact met ons op voor de mogelijkheden.)

-----

 

Algemene voorwaarden

Op de cursussen en studiebijeenkomsten die door de Stichting Presentie worden georganiseerd zijn de Algemene voorwaarden scholing en studiebijeenkomsten van toepassing.