Nieuwsflits

Meld u hier aan voor de Nieuwsflits van Stichting Presentie

Goede zorg voor mensen met dementie. Presentieverrijkte verpleeghuiszorg

Cover_Goede_Zorg_boor_mensen_met_dementieVanaf najaar 2011 is het proefschrift van Madeleine Timmermann ook in verdunde uitgave verkrijgbaar, inclusief website met filmfragmenten en kijkvragen. Deze verdunde uitgave (121 pagina’s) is geworteld in het originele proefschrift, maar ontdaan van de ballast die een wetenschappelijke publicatie vereist.
Het boekje draagt de titel Goede zorg voor mensen met dementie. Presentieverrijkte verpleeghuiszorg.  Het kost € 22,50 en is verkrijgbaar in (web)winkels en bij de uitgeverij Boom/Lemma.  Op de onderstaande websites vindt u meer inhoudelijke informatie.
Neem gerust contact op met Madeleine of de uitgever voor aantrekkelijke mogelijkheden bij een grotere bestellingen, bijvoorbeeld voor een inspirerend kerstcadeau of een inhoudelijk gevulde nieuwjaarswens. 
ISBN: 978-90-5931-739-0
Zie: http://www.boomlemma.nl/gezondheidszorg/catalogus/goede-zorg-voor-mensen-met-dementie-1 of www.madeleinetimmermann.nl of mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.