Nieuwsflits

Meld u hier aan voor de Nieuwsflits van Stichting Presentie

12 april 2019 Boekpresentatie en studiebijeenkomst presentie

In maart verschijnt het Praktijkboek presentie. Een nieuw presentieboek, dat studenten en professionals over de volle breedte inzicht geeft in de presentiebenadering, op een toegankelijke manier. Het boek maakt onderdeel uit van een nieuwe generatie presentieboeken. Het Theorieboek presentie (werktitel) is nog in voorbereiding. Tezamen geven deze twee boeken straks een gedegen, actueel en breed toepasbare toegang tot de presentietheorie.

Tijdens de halfjaarlijkse studiebijeenkomst van Stichting Presentie, op vrijdag 12 april a.s., presenteren we het praktijkboek door een aantal thema's uit te lichten en de vertaling te maken naar de toepassing. De studieochtend is bedoeld voor iedereen die in zijn of haar eigen werk bezig is met presentie of daarin geinteresseerd is. In het bijzonder worden mensen uit het mbo- en hbo-onderwijs geattendeerd op het verschijnen van dit boek.

Praktische informatie:
Datum: Vrijdag 12 april 2019
Tijd: ca. 9.30-13.00 uur
Locatie: n.t.b. (Utrecht of omgeving)
Prijs: 60,- euro incl. Praktijkboek presentie (verschijningsdatum maart 2019, winkelwaarde 27,50 euro)

Informatie over het programma en de locatie volgen spoedig.

Meld je nu aan voor de studiebijeenkomst: Bestel je ticket

Ben je gecertificeerd netwerklid bij Stichting Presentie? Meld je dan aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. (gereduceerd deelnametarief 45,- euro inclusief boek)